Tietoa palvelusta

Jobit on Eezyn kautta toimivien itsenäisten ammattilaisten markkinointikanava. Täältä löydät eri alojen osaavia ammattilaisia, joilta ostetun työn voit maksaa helposti laskulla. Saat työllesi tekijän, mutta sinun ei tarvitse sotkeutua työnantajan velvollisuuksiin. Ostamalla työtä suoraan sen tekijältä saat työn usein myös edullisemmin, kuin tilaamalla vastaavan työn yritykseltä. Jobitista ostamasi työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen, jos verottajan ehdot täyttyvät.

TERVETULOA JOBIT PALVELUUN!

Eezy toimii Jobitissa ilmoittavien työnsuorittajien työnantajana huolehtien työnantajan lakisääteisistä velvoitteista. Tilatessasi työsuorituksia Jobit palvelusta, voit olla varma siitä, että verot, vakuutukset, ym. yhteiskunnalliset velvoitteet tulevat hoidetuksi asianmukaisesti. Työt laskuttaa Eezy Osk, joka kuuluu tilaajavastuu.fi palveluun. Eezy on lisäksi vakuuttanut työnsuorittajat 1 milj. euron vastuuvakuutuksella.

Näin löydät työllesi tekijän:

1. Voit etsiä sopivaa työnsuorittajaa käyttäen valintaperusteena toimialaa tai paikkakuntaa. Sopivan tekijän löydyttyä voit ottaa yhteyttä työnsuorittajaan puhelimella, sähköpostilla, tai viestilaatikon kautta. Mikäli et löydä sopivaa työnsuorittajaa, voit hakea sopivaa tekijää jättämällä maksuttoman ilmoituksen ”Työtehtäviä tarjolla” osastoon. Näin tavoitat myös ne Eezyn rekisteröityneet käyttäjät joilla ei ole omaa Jobit profiilia, mutta seuraavat silti tarjolle tulevia työtehtäviä. 

2. Sopivan työnsuorittajan löydyttyä sovit suoraan hänen kanssaan työn sisällöstä ja ehdoista

3. Kun työ tai työvaihe on hyväksytysti suoritettu, laskuttaa työnsuorittaja tehdyn työn Eezyn kautta. Maksat työstä aina vain sopimasi hinnan, emme lisää laskuun mitään kuluja.

 

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi saat neuvonnastamme: puh. 09 4247 5639 arkisin klo 9-16, tai info@jobit.fi