Tietoa palvelusta

Jobit on Eezyn kautta toimivien itsenäisten ammattilaisten markkinointikanava. Täältä löydät eri alojen osaavia ammattilaisia, joilta ostetun työn voit maksaa helposti laskulla. Saat työllesi tekijän, mutta sinun ei tarvitse sotkeutua työnantajan velvollisuuksiin. Ostamalla työtä suoraan sen tekijältä saat työn usein myös edullisemmin, kuin tilaamalla vastaavan työn yritykseltä. Jobitista ostamasi työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen, jos verottajan ehdot täyttyvät.

TERVETULOA JOBIT PALVELUUN!

Kun valitset työllesi tekijäksi henkilön, joka laskuttaa Eezyn kautta, maksat työsuorituksesta laskulla ja säästyt kaikilta työnantajan velvotteilta. Työn suorittajalle maksamme hänen toimintansa tuloksen palkkana ja huolehdimme kaikista lakisääteisistä, laskutuspalveluun sovellettavista maksuista. Lisäksi Eezyn kautta laskuttava henkilö on vakuutettu tapaturmavakuutuksella sekä toiminnan vastuuvakuutuksella.

Näin löydät työllesi tekijän:

1. Voit etsiä sopivaa työnsuorittajaa käyttäen valintaperusteena toimialaa tai paikkakuntaa. Sopivan tekijän löydyttyä voit ottaa yhteyttä työnsuorittajaan puhelimella, sähköpostilla, tai viestilaatikon kautta. Mikäli et löydä sopivaa työnsuorittajaa, voit hakea sopivaa tekijää jättämällä maksuttoman ilmoituksen ”Työtehtäviä tarjolla” osastoon. Näin tavoitat myös ne Eezyn rekisteröityneet käyttäjät joilla ei ole omaa Jobit profiilia, mutta seuraavat silti tarjolle tulevia työtehtäviä. 

2. Sopivan työnsuorittajan löydyttyä sovit suoraan hänen kanssaan työn sisällöstä ja ehdoista. Eezy toimii sopimuksen välittäjänä eikä vastaa sopimusten täyttämisestä.

3. Kun työ tai työvaihe on hyväksytysti suoritettu, laskuttaa työnsuorittaja tehdyn työn Eezyn kautta. Maksat työstä aina vain sopimasi hinnan, emme lisää laskuun mitään kuluja.

 

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi saat neuvonnastamme: puh. 09 4247 5639 arkisin klo 9-16, tai info@jobit.fi