Autotehtaan sankari, ja nörtti vapaa-ajalla. Etsin tällä hetkellä töitä lähempää Turkua.

Jussi Jokinen

IT-ala
Turku, Varsinais-Suomi
Puhelin:
041 701 6628

Autotehtaan sankari etsii töitä lähempää Turkua

Olen kohta 35 vuotias mies. Olen tällä hetkellä Valmet Automotivella, kokoonpanossa töissä, joten fyysinen vuorotyökin on minulle tuttua. Etsin töitä lähinnä tuotannon, teollisuuden tai tekniikan aloilta, Turusta tai lähialueelta, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Työn tulisi olla koko- ja pitkäaikaista, toisin sanoen vakituista työtä.

Ihmisenä noin muuten, olen syntynyt vuonna 1984 Aurassa. Tällä hetkellä asun Turussa. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Luonteeltani olen positiivinen, rauhallinen, huumorintajuinen, nöyrä, tunnollinen ja pitkäjänteinen.

Olen melkolailla työtä pelkäämätön kaveri, niin periaatteessa olen kiinnostunut kaikenlaisesta työstä, jossa voin vaan olla avuksi ja josta saa pientä korvausta.

Minulla on myös IT-alan osaaminen, koulutuksen sekä työkokemuksen myötä, olen käynyt opettamassa tietotekniikan perusteita mm. Turun kaupunginkirjastolla. Jos tietokoneen kanssa on huolia tai ongelmia, niin minun puoleeni voi aina kääntyä. Voin esimerkiksi opettaa ihan kädestä pitäen miten asioita tehdään.

Oikeastaan kaikki tarvittava lisätieto löytyy kotisivuiltani, joten kannattaa käydä tutustumassa. On kuitenkin huomioitavaa, että teen IT-alan töitä tällä hetkellä toissijaisesti, mutta olen silti kaikista projekteista kiinnostunut, joissa voisin olla avuksi.

Olen yrittänyt hinnoitella itseni niin, etten olisi kovin kallis, olematta kuitenkaan sieltä edullisimmasta päästä. Palkkatoiveesta voidaan aina neuvotella, mutta minusta 11,30-13,90 e/tunti ei kuulosta kovin pahalta.