Päivisin iltapäiväkerhon täti, iltaisin täysiverinen nörtti etsii töitä ja uusia projekteja.

Olen syntynyt vuonna 1984 Aurassa. Tällä hetkellä asun Turussa, Roope kissani kanssa. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.  Luonteeltani olen positiivinen, rauhallinen, huumorintajuinen, nöyrä,  tunnollinen ja omaan hyvät hermot, niin sanotusti.

Tämä voi olla vähän väärä paikka etsiä tämän luonteisia töitä, mutta valmistuin nyt kesällä koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajaksi ja etsin keikkaluonteisia töitä lasten ja nuorten parissa. Minusta saa esimerkiksi hyvän ja luotettavan lapsenvahdin. Tietysti itselle se olisi tärkeää löytää sellainen säännöllinen ja hyvä työpaikka, mutta työpaikat tuntuvat olevan tällä hetkellä kiven alla.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen elektroniikka-asentaja, sekä datanomi ja kävin minä hetken aikaa opiskelemassa tietojenkäsittelyä Turun ammattikorkeakoulussakin (166/210 op), mutta opinnot jäivät kesken. Vaikka IT-ala on vähän taakse jäänyttä elämää, niin silti se on edelleen niin suuri osa elämää, että voisin kuvitella toimivani joko mikrotukihenkilönä tai tietojenkäsittelyn tai tietotekniikan perusteiden opettajana. Opettamisesta minulla onkin jonkin verran kokemusta, kun olen käynyt Turun kaupunginkirjastolla opettamassa tietotekniikan perusteita. Tässä mielessä näkisin, että tällaiset kotikäynnitkin olisi ihan mahdollisia, että opettaisin kädestä pitäen miten asiat pitäisi tehdä.

Olen kiinnostunut kaikenlaisista uusista projekteista ja mahdollisuuksista, ei niiden välttämättä tarvitse edes koskettaa edellä mainittuja aihealueita. Olen kuitenkin työtä pelkäämätön kaveri ja otan ilomielin kaiken työn vastaan, jossa vaan voin olla avuksi, pientä korvausta vastaan.

 

Jussi Jokinen

Turku, Varsinais-Suomi

041 701 6628