Luovan ja graafisen alan, sekä käsillä tekemisen freelancer-sekatyömies valmiina paiskomaan hommia!

Luovan ja graafisen alan, sekä käsillä tekemisen freelancer-sekatyömies valmiina paiskomaan hommia! Tuttuja työvälineitä ovat niin siveltimet, piirtokynät kuin tietokoneen hiirikin.

Käsissäni (ja päässäni) syntyvät sisustusmaalaukset, sisustustaulut ja julisteet, kuten myös erilaiset graafiset työt – mainokset, esitteet, käyntikortit, yms. Verkkosivuja suunnittelen ja toteutan WordPress -sivustoratkaisujen ja WooCommerce -verkkokaupparatkaisujen pohjalta. Ovatpa jotkut kehuneet puusepän ja verhoilijan taitojakin.

Hakusessa olisi siis töitä, joissa tarvitaan luovuutta ja/tai käsillä tekemistä (mielenkiintoisia ehdotuksia otan tietenkin vastaan muiltakin aloilta).

Fyysistä läsnäoloani vaativat hommat ovat vastaan mielellään Salo/Turku -akselilla, mutta etätyönä teen hommia vaikka toiselle puolelle maailmaa.

Luovuuttani ja käsillä tekemisen taitojani ei ole tukahdettu opiskelulla, vaan eteenpäin on puskettu Erno Paasilinnan sanoja mukaellen: ”Itseoppinut on ainoa oppinut. Muut ovat opetettuja”. Vajaat 15 vuotta sitten downshiftasin itseni numeroiden pyörittämisen mielenkiintoisesta maailmasta vielä mielenkiintoisempaan luovuuden ja käsillä tekemisen maailmaan. Rakkaimpia harrastuksia maalaamisen ja valokuvaamisen ohella ovat hevoset.

Lasse Örling

Salo, Varsinais-Suomi