Liian kallis remontti mihin kenelläkään ei ole varaa.

LiianKallis remontti idea lähti kyllästymisestä. Kyllästymisestä rakennusalan työntarjontaan ja heittelyyn. Haluan tehdä rakennustöitä ammattitaitoisesti ja ajan kanssa. En halua että kiire tai liian pieneksi arvioitu budjetti tulee häiritsemään työn tekoa. Työlle annetaan jopa 10vuoden takuu mutta hinta on myös sen mukainen. Haluan tienata työllä elantoni ja saada jotain sukanvarteenkin.

Epäilen vahvasti että kovenkaan monella Suomessa ei ole minuun varaa mutta jos on niin ota rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan sinulle unelmiesi remontti joka on myös kallis. Ja toki rajani yltävät yli Suomenkin toki hinta kasvaa heti entisestään lentolippujen ja majoitusten verran mutta sehän ei sinua haittaa jos olet valmis maksamaan laadusta ja Suomalaisesta työstä. 

Haluan nauttia tekemästäni jälestä jonka vuoksi en halua kiireen, rahan olla esteenä.

Voin myöntää että olen tehnyt myös huonoa jälkeä mutta pelkästään sen vuoksi että olen ajatellut liikaa asiakkaan lompakkoa ja yrittäny saada hommat nopeasti ja edullisesti pakettiin. Nyt tiedän että se ei ole paras tapa toteuttaa itseään. Haluan että työn jälki on niin hyvää että sitä on ilo katsella. Isommissa remonteissa majoitut hotelliin remontin ajaksi ja kun tulet kotiin kotonasi odottaa siivous firman siivoama koti ja Liian Kalliin remontti firman tehty remontti. 

Tämä ei ole huijausta sillä epäilen oikeasti että kukaan Suomessa varsinkaan Kainuussa pystyy maksamaan näin glamourtyyppisestä palvelusta mutta jos joku sattuu löytymään tiedät lähtökohtaisesti että homma ei tule halvaksi mutta jälki on hyvää.

 

Työt suoritetaan tuntihinnoittelulla.  Suuremmat remontit esim. kylpyhuoneremontit laskutetaan 40h välein.  Esim. Jos työ kestää 4viikkoa eli 160 h saat  remontin aikana 4 kpl  4000€ laskuja. Yhteensä 4viikkoa siis maksaa 16 000€ Sisältää vain työnosuuden.

Ilmoittajalla ei ole profiilia